keittio2Sisustussuunnittelijana pyrin luomaan käyttäjälle mahdollisimman esteettisen ja toiminnallisen ympäristön. Ammattitaitooni kuuluu monipuolinen tuotetuntemus ja taito löytää toimivat sisustusratkaisut.

Haluatko asuntoosi pieniä sisustusvinkkejä vai tarvitsetko koko talon sisustussuunnitelman sisältäen tekstiili-, väri- ja valaistussuunnittelun?

Asiakas saa halutessaan väri-, pintamateriaali- tai tekstiilisuunnitelman. Teen vaikka vain pelkän kalustesuunnitelman tai vaihtoehtoisesti täydellisen sisustussuunnitelman 3D-kuvineen, huonekortteineen ja kalusteluetteloineen. Asiakkaani kanssa neuvotellen teen selkeän esityksen, josta on helppo määritellä mahdollinen toteutus, aikataulu ja kustannusarvio.

Asunnon stailauspalvelu

piironkilevAsunnon myyntitilanteessa stailaamme huoneet edustavan ja myyvän näköisiksi pääsääntöisesti asiakkaan omilla kalusteilla. Asunto esitellään siten, että asunnon ostajien on helppo nähdä asunnon edut ja sen tarjoamat sisustusmahdollisuudet. Onnistunut stailaus selkeyttää asunnon kalustusta, väritystä ja tilajakoa peittelemättä mahdollisia virheitä. Stailaus myös lyhentää myyntiaikaa.

Soita tai lähetä sähköposti niin stailataan yhdessä.